Yksi kansainvälisesti menestyneimmistä alppihiihtovalmentajista Helsinki Ski Clubin päävalmentajaksi

Jukka Leino on valittu Helsinki Ski Clubin päävalmentajaksi. Päävalmentajan positio on Helsinki Ski Clubissa uusi ja kokoaikainen. Jukka Leino tulee vastaamaan seuran juniorivalmennuksen kehittämisestä mahdollisimman laadukkaaksi kokonaisuudeksi. Jukka aloittaa uudessa roolissa 1.6.2019 alusta.

”Innolla odotan uusia haasteita. On suuri kunnia päästä yhteen Suomen isoimmista alppihiihtoseuroista. Seura on hoidettu todella mallikkaasti ja odotan mielenkiinnolla päästä käärimään hihat. Mikä parasta niin mukavaa päästä Suomeen useamman ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen”, kommentoi Jukka Leino valintaansa.

Leino on päättyneellä alppihiihdon maailmancup kaudella 2018-2019 ollut ”Team Global Racing” miesten yksityistiimin päävalmentaja. Leinon päävalmentaja kaudella Belgian Sam Maes saavutti mm. suurpujottelussa 12. sijan. Ennen TGR tiimiä Leino on toiminut mm. Rukan alppikoulun ja Suomen alppimaajoukkueen miesten valmentajana. Leino muistetaan omalta aktiiviuraltaan periksiantamattomana suurpujottelijana ja pujottelijana Suomen A -maajoukkueessa vuosina 2000 - 2010. Hänellä on mm. 88 maailmancupin starttia, 98 Euroopan Cupin starttia, 4 MM kisastarttia. Parhaimpia saavutuksina on mm. Wengen MC pujottelun 11. sija, MM kisojen suurpujottelun 17. sija.

”Olen ylpeä, että saimme päävalmentajaksemme huipputason tekijän. Jukan valinta tukee seuran uutta strategiaa olla maamme johtava alppihiihtoseura”, iloitsee vt. puheenjohtaja Olli Saravuo.

Lisätietoja: Olli Saravuo, 0400 748890

vt. puheenjohtaja