On tapahtunut ja tapahtuu paljon

On tapahtunut ja tapahtuu paljon!

Lumiharjoittelukausi on alkanut. Vihti Ski Center avautui tiistaina 8.11.2016. Nyt kiireesti varusteet kuntoon ja mäkeen!

Viime viikon tiistaina - torstaina seuran upea 87 -lehti ilmestyi Ski Sport Finlandin EDGE lehden kanssa pussitettuna kaikille alppilisenssin omaaville Uudenmaan maakunnan alueella. Voit lukea lehden myös sähköisesti TÄSTÄ Kauden aikana lehti on jaossa luonnollisesti Vihti Ski Centerissä

Viime viikonloppuna oli SKI EXPO. Helsinki Ski Club ja 87 -lehti näkyi hienosti mm. Ski Garage (ex Mankkaan Suksihuolto) ja EDGE lehden messuosastoilla. Kiitos Linnaski www.linnaski.fi

Lisäksi seuran käsittämättömän hieno kaksi kerroksinen ajanottotorni valmistuu kovaa vauhtia. Ajanottotorni tulee olemaan lämmin. Alakertaan tulee videoiden katselutila ja pieni kisatoimisto. Yläkerta pyhitetty kilpailujen ajanottotehtäviin ja kuulutukseen. Seuran kaikki kalusto on tästä eteenpäin vain yhdessä paikassa eli ajanottotornin vieressä olevassa "jäätelökioskissa". Kioski saa ensi viikolla uuden ilmeen. Ajanottotornissa tehdään tällä ja ensi viikolla viimeistelytöitä. ALUSTAVA avajaisia juhlallisuuksien ja pienen avajaiskisan muodossa la 26 - su 27 marraskuuta -- merkitse tämä jo kalenteriisi!