Rene Linnatsalo VOITTAA Alpe Cimbra FIS Children Cup pujottelun

Tiedot 16.3.2019
 
Super uutiset jatkuvat Italian Folgariasta.
 
Tänään oli "Alpe Cimbra FIS Children Cupin" U14 ikäluokan pujottelu ja U16 ikäluokan suurpujottelu.
 
M14 ikäluokassa Suomen ja Helsinki Ski Clubin Rene Linnatsalo otti kärkipaikan pujottelussa vakuuttavalla ensimmäisen kierroksen laskulla. Eroa toiseen laskijaan tuli 0.89sek. Rene kertoo ammattimaiseen tyyliin että "Tuntemattomat kasvot ei vaikuttanut laskuihin eikä kisaan valmistautumiseen. Valmistauduin kisaan keskittymällä laskuihin ja kisoihin."
 
Toiselle kierrokselle tultaessa kansainvälinen tunnelma ilmeisesti hivenen vaikutti. Rene kommentoi, "Olin vähän hermostunut mutta heti kun pääsi viikselle jännitys lähti". Todella positiviinen vaikutus olikin sillä toisen kierroksen laskulla Rene "painoi kaasua" ja pokkasi arvostetun ykköspaikan pujottelussa huimalla liki 1.5 sekunnin erolla. Rene jatkoi maalintulon jälkeisistä tunnelmistaan kun katsoi tulostaululle ja ymmärsi voittaneensa "Olin todella iloinen ja en voinut uskoa vieläkään voittoa. Olin vähän shokissa ja hämmästynyt". 
 
Päivän voittoja ei ehditty jäädä nautiskelemaan vaan matka Italiasta jatkuu suoraan kohti Ylläksen U14-16 SM kilpailuja. "Todella hyvä fiilis. Olen todella tyytyväinen sekä suurpujottelu että pujottelu laskuihin. Ja voi mennä seuraaviin kisoihin hyvällä mielellä". 
 
M14 lopputulokset TÄSTÄ
 
N14 ikäluokassa Heini Maunuksela laski valitettavasti ensimmäisellä kierroksella radalta ulos. N14 lopputulokset TÄSTÄ
 
M16 ikäluokassa Teemu Laakso oli vatsataudin kourissa ja joutui jättämään toisen kierroksen laskun väliin. Eilisen päivän pujottelun hopeamitalisti Erik Saravuo suurpujottelu vauhti ei ollut kohdallaan. Erikin lopputulos oli 26 sija. M16 lopputulokset TÄSTÄ
Share this page: