Messutarjous - lapsellesi uusi harrastus

Tuo lapsesi upean lajin pariin!

Helsinki Ski Clubin ALPPIKOULU 1 ryhmä on aloittelevien, lajiin tutustuvien ryhmä, eikä edellytä laskijalta muuta taitoja kuin, että pärjää hiihtohississä yksin. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, torstai iltaisin ja sunnuntaiaamuisin Vihti Ski Centerissä. Ryhmän jäsenet ovat tyypillisesti 5-10 v.

Ryhmän tavoitteena on hauskanpito rinteessä, laskutekniikan oppiminen ja ratalaskuun perehtyminen. Ryhmä sopii äärimmäisen hyvin Sami Uotilan ratalaskukoulun jälkeen harrastuksen aktiiviseksi jatkamiseksi.

Harjoitukset torstaisin klo 18-20 ja sunnuntaisin klo 10-12

1. Taitopohja:

- Itsenäinen liikkuminen rinteessä (tasapainoiset käännökset ja vauhdinhallinta)

- Itsenäinen hissillä liikkuminen
(osaa mennä yksin hissillä työntekijän antaessa hissikapulan)

2. Varusteet:

- Säänmukainen vaatetus ja kypärä - Monot ja sukset

- Hissilippu ja voimassa oleva vakuutus (esim. Skipassin mukana tuleva sporttiturva)

- Tarvittaessa kaakaoraha

- Pidätämme oikeuden muutoksiin (sää, yms.)

3. Sisältö ja hinta

Harjoitukset starttaavat rinneharjoituksilla Vihdissä to 13.12. (Tätä ennen osallistuja pääsee mukaan kuivaharjoituksiin kerran viikossa tiistaisin 3.9. – 4.12. välisenä aikana.). Alppikoulu 1 ryhmä aloittaa harjoitukset to 13.12., jolloin lapsille pidetään harjoitukset ja huoltajille puolen tunnin infotilaisuus Helsinki Ski Clubin Alppikoulu ryhmien harjoitustoiminnasta.

Koko talven ohjelma TÄSTÄ

Ryhmän valmennusmaksu on 250 eur.

4.  Ilmoittaudu

Ilmoittaudu TÄSTÄ

Rullaa sivun alareunaan olevaan lomakkeeseen, täytä lomake ja paina "lähetä" nappia. Me olemme sinuun yhteydessä

Nähdään rinteessä