HiQ on Helsinki Ski Clubin uusi pääyhteistyökumppani

HiQ ja Helsinki Ski Club ovat solmineet mittavan kolmivuotisen yhteistyösopimuksen.

”Meidän ja Helsinki Ski Clubin arvomaailmat kohtasivat heti. Haluamme palveluilla ja tuotteilla tuottaa kumppaneillemme onnistumisen iloa. Olemme olleet viime vuosina vahvasti suomalaisen huippu-urheilun tukijana mm. autourheilussa ja alppihiihdossa, mutta emme koskaan näin laajasti juniorialppihiihdossa”, kertoo HiQ:n toimitusjohtaja Jukka Rautio.

HiQ tulee näkymään ja kuulumaan laajasti Helsinki Ski Clubin jäsenistössä aloittelevasta juniorista masters laskijaan. Helsinki Ski Clubin laaja verkosto tulee varmistamaan sen, että HiQ tulee tavoittamaan täysin uutta kohderyhmää.

Helsinki Ski Clubin vt. puheenjohtaja Olli Saravuo jatkaa, ”On upeaa, että pääsemme tekemään yhteistyötä HiQ:n kanssa, joka on yksi johtavista vaativiin verkkoliiketoiminnan ja sähköisen asioinnin ratkaisuihin erikoistunut yritys. Unohtamatta, että Helsinki Ski Clubin toiminnan keskiöissä on laadukas ja korkeatasoinen tekeminen”.

HiQ auttaa parantamaan maailmaa teknologia- ja viestintäratkaisuilla, jotka yksinkertaistavat ja parantavat ihmisten elämää. HiQ on sopiva kumppani kaikille, jotka haluavat saavuttaa tuloksia ja samalla parantaa digitaalista maailmaa. Vuonna 1995 perustetulla HiQ:lla työskentelee yli 1 700 asiantuntijaa viidessä maassa. HiQ on listattu Tukholman pörssissä keskisuurten yhtiöiden listalla (Nasdaq Stockholm Mid Cap).

Lisätietoja:
Jukka Rautio