Henkilöstöuutisia

Helsinki Ski Clubissa syksystä 2016 alkaen juniorivalmennuspäällikkönä toiminut Peter Rosenlöf siirtyy uusiin haasteisiin. Peterin viimeinen työpäivä on 30. kesäkuuta 2019. Hän vetää suunnitellut alkukesän harjoitukset.
Haluamme kiittää Peteriä upeasta työstä Helsinki Ski Clubissa. Hän on vienyt omalla ammattimaisella toiminnallaan seuran U10 – U12 ikäluokkaa huimasta eteenpäin. Päättyneissä U10-12 ikäluokan SM kilpailuissa Helsinki Ski Club saavutti monia mitaleita ja lukuisia pistesijoja.
Helsinki Ski Clubin päävalmentaja Jukka Leino vastaa koko seuran valmennuksesta ja sen järjestäytymisestä 15.6.2019 alkaen. Jukan alaisuudessa tulee olemaan jokaisessa ikäluokassa oma vastuuvalmentaja. Jokaisen vastuuvalmentajan tukena on apuvalmentaja. Vastuuvalmentajat esittäytyvät seuran päätöstilaisuudessa lauantaina 25.5. josta nettisivuilla on erillinen kutsu.

Terveisin,
Helsinki Ski Clubin hallitus