Helsinki Ski Club kausijulkaisun nimi on...

Helsinki Ski Club ry:n nelivärinen, laadukas julkaisun nimi on 87°

Lehti jatkaa siitä mihin Slalom-Seuran "Rinnetykki" jäi. Uuden lehden nimi tulee alppihiihtosuksien yleisimmästä kanttien teroituskulmasta.  87°:n lehden sisältö kiinnostaa kaikkia lajin harrastajia.

Jakelu on Suomessa ainutlaatuinen sillä lehti ilmestyy marraskuun alussa EDGE alppihiihtolehden mukana pussitettuna ja postitettuna Uudenmaan maakunnan alueelle (pohjoisessa Riihimäki / idässä Porvoo / länsi Tammisaari) kaikille Ski Sport Finlandin lisenssinhaltijoille ja lehden tilaajille. Lisäksi lehtemme on myynnissä kaikissa Uudenmaan läänin lehtipisteissä. Luonnollisesti unohtamatta SkiExpon jakelua. Levikki on 3500 kappaletta.

Lisäksi lehti on luettavissa näiden sivujen kautta.

Lehden täydellinen mediakortti TÄSTÄ

Varaa nopeasti oma mainospaikkasi sillä viime vuonna kaikki mainospaikat myytiin.