ES Cup lauantaina (päivitetty 7.1. 9:20)

Kauden avaus ylihuomenna lauantaina

Eteläisen Suomen alueen ensimmäinen aluekilpailu eli ES Cupin avauskilpailu on tulevana lauantaina Vihti Ski Centerissä.

Järjestäjänä on Helsinki Ski Club.

Ilmoittautuneita on huimat 196 laskijaa 17 eri seurasta. Suomalainen alppihiihto on voimissaan. Suurin ikäryhmä on N12 jossa kaikenkaikkiaan 39 laskijaa.

Kaiken kisaan liittyvän infon (kilpailukutsu, osallistujat seuroittain ja 1 kierroksen lähtölistat) löydät TÄÄLTÄ ja päivän aikana luonnollisesti seuran FB sivujen kautta

HUOMIOITAVIA ASIOITA!

- Kilpailijoiden ja huoltajille on varattu koko päiväksi käyttöön Ski Kahvio (Golf klubilta sompahissille päin 50m oleva sininen rakennus). Siellä kilpailijoille tarjolla mm Gulasch keittoa hintaan 6€.

- Kilpailijoiden ja huoltajia pyydetään käyttämään vain ns 3 & 4 ankkurihissejä (Stenmark kisarinteen vasemmalla puolella olevat ankkurihissejä). Nämä ankkurihissit nousevat suoraan lähtöpaikalle.

- Kaikille kilpailijoilla on koko päivän ajan käytössä HSCn treenirinne. Treenirinne on kisarinteen vasemmassa reunassa oleva alue.

Nähdään lauantaiaamuna!