Alpe Cimbra FIS Children Cup tuloksia

Alpe Cimbra FIS Children Cup 2019

Vuosittainen nuorten kansainvälinen kilpailu "Alpe Cimbra FIS Children Cup". Toinen kilpailupäivä perjantai 15.3.2019

Toissapäivänä, keskiviikkona 13.3.2019, käytiin paripujottelun osalta joukkuekilpailu. Kilpailun voitti hienosti SUOMI. Suomen joukkueessa laskivat mm. Helsinki Ski Clubista Teemu Laakso ja Erik Saravuo.

Tänään perjantaina kilpailut jatkuivat siten, että U14 ikäluokka suurpujotteli ja U16 ikäluokka pujotteli. Helsinki Ski Clubista oli tulessa tänään Heini Maunuksela, Rene Linnatsalo, Teemu Laakso ja Erik Saravuo.

N14 ikäluokassa Heini Maunuksela oli hienosti 9. Lopputulokset TÄSTÄ

M14 ikäluokassa Rene Linnatsalo jatkoi siihen mitä kotimaan lumilla on nähty ollen lopputuloksissa 6. Rene jäi voittoon laskeneesta ranskalaisesta 0.93 sekuntia. M14 lopputulokset TÄSTÄ

Mutta M16 ikäluokassa tapahtui. Erik Saravuon päivä oli täydellinen mutta erilainen kuin tavallisesti. Hän ja osa joukkueesta oli sairastellut vatsataudissa. Erik kuvailee valmistautumista ja kilpailusuoritusta: "Vedin vähän vähemmän lämppälaskuja ja otin iisimmin ennen kisaa. Ekan kierroksen lasku oli muuten ihan peruslasku mutta tuli pari pientä horjahdusta. Maaliintulo oli ihan tavallinen ja lähin sit keskittymään tokaan laskuun". Ensimmäinen kierroksen jälkeen Erik oli kärjessä vain 0.01 sekunnin erolla itävallan Jakob Greberiin. Toisen kierroksen laskusta Erik kommentoi: "Greber vaa laski jyrkällä kovempaa. Ei vaan tullu täydellistä laskua." Lopputuloksissa kahden laskun jälkeen kultaa Jakob Greber AUT, hopeaa Erik Saravuo +0.45 sek ja pronssia Stefano Pizzato +1.21sek. Seurakaveri Teemu Laakso laski toisella kierroksella ulos. Suomalaiseen tapaan hopeamitalista ei riehaannuta ja Erikin fiilikset pujotteluhopeasta ovat tyhjentävät: "Ei ollu mitään ihmeellistä. Onnittelin kolmosta ja ykköstä. Ja sit lähdin pois". M16 lopputulokset TÄSTÄ

Onnea Heini, Rene ja Erik upeista tuloksista!

Huomenna lauantaina 17.3.2019 U16 ikäluokka suurpujottelee ja U14 ikäluokka pujottelee.

Tämän päiväisen pujottelun hopeamitalistin odotukset huomiseen suurpujottelukisaan ja ketkä ovat pahimmat vastustajat kommentoidaan maailmanluokan tähden tapaan: "Sama rinne joka on jaettu kahtia. Lähdetään hakemaan voittoa. Pahimmat vastukset ovat italiaiset ja itävaltalaiset." Kysyttäessä onko seurakaveri Teemu Laaksosta ja Eduard Hallbergista vastukseksi tulee napakka kuittaus: "Varmasti on"

Share this page: