Aloita harrastus

ANNA LAPSIEN NAUTTIA TALVESTA

Talvikausi 2018 - 2019 Vihti Ski Centerissä on jo täydessä vauhdissa - kotirinteessä on jo 4 mäkeä auki. Ota kaveri, sisko tai veli mukaan mukavan harrastuksen pariin - uuden harrastuksen pariin helposti ja halvalla.

Helsinki Ski Clubin ALPPIKOULU 1 ryhmä on aloittelevien, lajiin tutustuvien ryhmä, eikä edellytä laskijalta muuta taitoja kuin, että pärjää hiihtohississä yksin. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, torstai-iltaisin ja sunnuntaiaamuisin Vihti Ski Centerissä. Ryhmän jäsenet ovat tyypillisesti 5-10 vuotiaita,

Ryhmän tavoitteena on hauskanpito rinteessä, laskutekniikan oppiminen ja ratalaskuun perehtyminen.

1. Harjoitukset

Ensimmäiset harjoitukset to 13.12.2018 alkaen. Vihti Ski Centerissä torstaisin klo 18-20 ja sunnuntaisin klo 10-12.

Hyppää mukaan silloin kun lapsellesi käy.

2. Taitopohja:

- Itsenäinen liikkuminen rinteessä (tasapainoiset käännökset ja vauhdinhallinta)

- Itsenäinen hissillä liikkuminen
(osaa mennä yksin hissillä työntekijän antaessa hissikapulan)

3. Varusteet

Nämä allaolevat lapsesi tarvitsee:

- säänmukainen vaatetus

- kypärä, monot ja sukset

- Vihti Ski Center hissilippu,

(jos olet vihtiläinen niin hyödynnä ekaluokkalaisten ilmainen kausikortti. Nyt tarjouksessa muitakin hissilippuja, KLIKKAA ja OSTA SUORAAN TÄSTÄ )

- voimassaoleva vakuutus (esim. Skipassin mukana tuleva sporttiturva)

- Tarvittaessa kaakaoraha

HUOM. Lapsesi voi hyvin jatkaa käytössä olevalla alppihiihtovarusteilla tai aloittaa tavallisilla alppihiihtovarusteilla. Lapsesi ei tarvitse mitään erikoisvarusteita. Varusteita voi myöhemmin taitojen karttuessa päivittää. Varusteasioissa me autamme teitä. Voit tutkia varusteita jo etukäteen Alppivarusteiden kamapörssistä joka on Suomen suurin.

4. Sisältö ja hinta

Harjoitukset starttaavat rinneharjoituksilla Vihdissä to 13.12.2018 Lapsille pidetään ko päivänä harjoitukset ja huoltajille puolen tunnin infotilaisuus Helsinki Ski Clubin Alppikoulu ryhmien harjoitustoiminnasta.

Koko talven ohjelma TÄSTÄ Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Yhden lapsen valmennusmaksu kaudelle 18-19 yhteensä 250 EUROA. Tarjous koskee vain ensimmäistä kertaa Helsinki Ski Clubiin liittyviä lapsia.

4.  Ilmoittaudu

Rullaa TÄMÄN sivun lopussa olevaan lomakkeeseen, täytä lomake ja paina "lähetä" nappia. Me olemme sinuun yhteydessä

Nähdään rinteessä!