Aloita harrastus

ANNA LAPSIEN NAUTTIA TALVESTA

Talvikausi 2018 - 2019 Vihti Ski Centerissä on jo täydessä vauhdissa - kotirinteessä on jo 4 mäkeä auki. Ota kaveri, sisko tai veli mukaan mukavan harrastuksen pariin - uuden harrastuksen pariin helposti ja halvalla.

Helsinki Ski Clubin ALPPIKOULU 1 ryhmä on aloittelevien, lajiin tutustuvien ryhmä, eikä edellytä laskijalta muuta taitoja kuin, että pärjää hiihtohississä yksin. Ryhmän jäsenet ovat tyypillisesti 5-10 vuotiaita, Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, torstai-iltaisin ja sunnuntaiaamuisin Vihti Ski Centerissä. Vihti Ski Center sijaitsee Vihdissä vain 40 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustassa.

Ryhmän tavoitteena on hauskanpito rinteessä ja laskutekniikan oppiminen

1. Harjoitukset

Ensimmäiset harjoitukset ovat alkaneet. Lapsesi voi hypätä mukaan koska vain. Harjoittelupakkoa ei ole.

Vihti Ski Centerissä torstaisin klo 18-20 ja sunnuntaisin klo 10-12.

2. Taitopohja:

- Itsenäinen liikkuminen rinteessä (osaan tehdä käännöksiä ja hallita vauhtini)

- Itsenäinen hissillä liikkuminen
(osaan mennä yksin hissillä työntekijän antaessa hissikapulan)

3. Varusteet

Nämä allaolevat lapsesi tarvitsee:

- säänmukainen vaatetus

- kypärä, monot ja sukset

- Vihti Ski Center hissilippu,

(jos olet vihtiläinen niin hyödynnä ekaluokkalaisten ilmainen kausikortti. Nyt tarjouksessa muitakin hissilippuja, KLIKKAA ja OSTA SUORAAN TÄSTÄ )

- voimassaoleva vakuutus

- Tarvittaessa kaakaoraha

HUOM. Lapsesi voi hyvin jatkaa käytössä olevalla alppihiihtovarusteilla tai aloittaa tavallisilla alppihiihtovarusteilla. Lapsesi ei tarvitse mitään erikoisvarusteita. Varusteita voi myöhemmin taitojen karttuessa päivittää. Varusteasioissa me autamme teitä. Voit tutkia varusteita jo etukäteen Alppivarusteiden kamapörssistä joka on Suomen suurin.

4. Sisältö ja hinta

Koko talven ohjelma TÄSTÄ Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Yhden lapsen valmennusmaksu kaudelle 18-19 yhteensä 250 EUROA. Mutta nyt Offerilla.com palvelun kautta -50% hintaan, kts. OSTA TARJOUS TÄSTÄ

4.  Ilmoittaudu

Lunasta tarjous ensin Offerilla.com palvelussa. Tämän jälkeen tule takaisin tänne ja rullaa TÄMÄN sivun lopussa olevaan lomakkeeseen, täytä lomake ja paina "lähetä" nappia. Me olemme sinuun yhteydessä

Nähdään rinteessä!